coś takiego znalazłem a poproszę część do Octavii 2.0 benzyna [email protected]
PS
Jednak po ściągnięciu wszystkich linków okazuje się, że i w moim i w waszych jest jedno i to samo wydanie z 99 r, szkoda bo szukam takiego gdzie jest właśnie benzyna 2.0
w tej co podałem powyżej twojego postu jest dział "09.Silnik benzynowy 2,0-85kW (AQY,APK,AZH,AZJ)" w prawdzie sześć stron ale jest.
Wydanie to jest z 2004 roku
pozdrawiam
roberta Skoda SuperB 1,4 TSI iV Hybryda
Jeżeli ktokolwiek z Was posiada polską wersję ksiązki, instr. obsługi Octawia I TDI z Climatronikiem w formacie pdf to prosiłbym o przesłanie na maila. Mam ksiązkę ale po włosku a szukam książkę po polsku od miesiąca i nemo.
pozdrawiam
podaje link do drugiego wydania, jeszcze nie całe bo brak umnie czasu Część 1 Część 2
może by kto dał na stały upload bo te są na rapidshare
Wrzuce to na konto premium na rapidzie w nocy, nie powinno zniknac. Ogolnie lepszym wyjsciem jest rapidshare.com, wiecej ludzi uzywa, ja tam wrzuce bo tam mam konto premium Przez kilka minut zastanawialem sie dlaczego mi flashget tego nie lapie a tu patrze koncowka .de :P
EDIT:
Pozyczylem instrukcje do skody po polsku, porobie jej fotki i wrzuce, moze sie komus przyda
Wszystko fajowo
już ściągnąłem sobie, ale szkoda że nie ma wszystkich stron i nie ma nic na temat obsługi klimatronica, a tylko jest klima manualna. Ale dobre i to.
Dziękuję
Tylko do takiej mialem dostep, jest cala ksiazka po kolei po 2 strony robione, ja tez dostalem taka do swojej skody, a odnosnie klimatronika dostalem odzielna ulotka
Witam , jestem nowicjuszem i mam prośbę potrzebuję schemat ibstalacji do Octavi 2001r bo chcę założyć alarm, jakby kltoś mógł przesłać mi e-maila , ogromne dzięki, wysłałem kilka e-maili z prośbą o przesłanie schematu do kilku użytkowników forum, na razie bez odpowiedzi .
Pozdro!! Od pewnego czasu nie świeci mi się światełko w prawych przednich drzwiach, to na dole ostrzegawcze, i druga sprawa to przy otwarciu prawych drzwi przednich i tylnych nie zapala się kontrolka w centralnej konsoli. Plis help!! morsik 67
Podaje nowy link do Książka o OCTAVIA I wydanie II z 2004r
PS Dlaczego nie mogę edytować postu po 120minutach?
[ Dodano: Pią 08 Lut, 08 09:10 ]
pod powyższym linkiem dodałem nowy dział książki 19.Zawieszenie i koła
[ Dodano: Pią 08 Lut, 08 10:05 ]
pod powyższym linkiem dodałem nowy dział książki
23.Skoda Octavia RS i Octavia Combi RS
[ Dodano: Nie 10 Lut, 08 20:19 ]
pod powyższym linkiem dodałem nowy dział książki
są tam linki do wszystkich 23 działów książki
wrazie jak by ktoś znalaz jakieś błędy w książce (bo mogy się wkraść podczas obróbki) to proszę o wiadomość
pozdrawiam
roberta Skoda SuperB 1,4 TSI iV Hybryda
Witam Koledzy,
jako nowy na forum i nowy użytkownik Oktawiana kombiaka proszę o pomoc w ściągnięciu książki serwisowej do kombiaka ICE.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Komentarz